Halebop Support

Laddar...

Du registrerar ditt mobila bredband genom att följa nedanstående steg:

1. Börja med att skriva av ditt ICC-nummer. ICC är det nummer som står på SIM-kortet som följde med ditt bredband och som alltid börjar med siffrorna 894601... (20 siffror totalt).
  2. Sätt tillbaka SIM-kortet i modemet. Sätt nu i modemet i datorn och starta uppkopplingsprogramvaran.
  3. Surfa in på http://www.halebop.se/mitt_halebop/registrera/
  4. Välj Mobilt Bredband
  5. Fyll i bredbandsnummer och klicka på fortsätt
  6. En SMS-kod på 4 siffror skickas nu till det angivna numret som ska anges i fältet "SMS-kod"
  7. För dig med mobilt bredband visas SMSet i Halebops uppkopplingsprogramvara. Alternativt kan du sätta i SIMkortet i en telefon för att ta emot SMS:et.
  8. Fyll i ICC-numret i nästa fält (se punkt 1). Det räcker att fylla i de 16 siffrorna efter 894601XXXXXXXXXXXXXXXX
  9. Fyll i resten av fälten och klicka på "Slutför"

Numret är nu registrerat och ett lösenord har skickats ut via SMS för att logga in på https://www.halebop.se/mitt_halebop/oversikt.