Hur låser jag upp en telefon som är låst till annan operatör? - Halebop Support

Till exempel: MMS inställningar

Klicka dig till rätt svar

Laddar...

Om din telefon inte accepterar ditt SIM-kort och du får meddelande i mobilens display som t ex, "Sätt i rätt SIM-kort" eller "Nätverkslås" är din telefon troligen operatörslåst till en annan operatör, dvs att telefonen endast fungerar med en viss operatörs SIM-kort. En operatörslåst mobil är låst tills man låser upp den, även om eventuell bindningstid på ett abonnemang gått ut.

Felsökning:

Prova ditt Halebop-kort i en telefon som du vet att fungerar med Halebop:

• om det fungerar då så är din telefon operatörslåst till en annan operatör
  • om din telefon inte är operatörslåst, kontakta Support, meddela ditt mobilnummer hos Halebop, ditt personnummer och din PUK-kod så kommer vi att göra en felsökning. Visar det sig att kortet är defekt så kommer vi att skicka ut ett nytt kort till dig (kostnadsfritt).

Låsa upp mobil:

Du kan kontakta din gamla operatör (eller mobilens förra ägare) för att få veta vad som gäller för upplåsning av mobilen.