VÄLKOMMEN TILL SUPPORTEN!

Skriv in fråga i rutan nedan, du hittar enkelt ditt svar själv!

• Start
  • Hur byter jag från kontantkort till abonnemang?

Hur byter jag från kontantkort till abonnemang?

För att byta från kontantkort till abonnemang utan telefon:

1. Besök shoppen
  2. Scrolla ned till de olika abonnemangen som vi har att erbjuda, klicka sedan på det abonnemang du vill beställa.
  3. Glöm inte fylla i "Behåll ditt nuvarande nummer" om du vill behålla ditt befintliga kontantkortsnummer. Du får då ett SMS till ditt telefonummer med en kod, ange denna och fortsätt sen med din beställning. Ditt kontantkort måste vara registrerat innan du beställer abonnemanget.

För att byta från kontantkort till abonnemang och en telefon

1. Besök shoppen
  2. Klicka på den telefonen du är intresserad av. Tryck på Ändra för att ändra ditt val av telefon, abonnemang och bindningstid. Klicka sen på KÖP.
  3. Glöm inte fylla i "Behåll ditt nuvarande nummer" om du vill behålla ditt befintliga kontantkortsnummer. Du får då ett SMS till ditt telefonummer med en kod, ange denna och fortsätt sen med din beställning. Ditt kontantkort måste vara registrerat innan du beställer abonnemanget.